снимка: личен профил Бойко Борисов, фейсбукОбщо 72 млн. лв. получиха

...
снимка: личен профил Бойко Борисов, фейсбукОбщо 72 млн. лв. получиха
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Няма да спрем дотук

снимка: персонален профил Бойко Борисов, фейсбук

" Общо 72 млн. лева получиха български дребни и микро  компании  за превъзмогване на икономическите последствия от  рецесия та с  COVID-19 . "  

Това заяви  Бойко   Борисов  в обществената мрежа. Ето какво още пише  министър председател ът:

" Средствата са от оперативната стратегия " Иновации и конкурентоспособност ". Грантовете са сред 3 000 и 10 000 лева Тепърва следва да бъдат раздадени още 200 млн. лева безвъзмездна  помощ  в поддръжка на междинните предприятия.



Мярка та 60/40 продължава да работи чудесно. Близо 200 000 души останаха на работа с помощта на нея. Стартира и механизмът за подкрепяне на секторите на превоза и туризма с 290 лева за опазване на работно място, както и нова скица за наемане на  безработни .

Радвам се, че на фона на пълзящата  рецесия  по света - у нас поддържаме  стопанска система та жива. За разлика от доста други страни, при започване на годината ние не затворихме редица браншове и се резервира препитанието на хиляди хора.

Ние няма да спрем дотук.

Ще продължим да оказваме помощ на жителите и бизнеса. Няма да е елементарно, само че с самообладание, разсъдък и единение ще се оправим. "



 

Дунав мост

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР