Снимка: Канал3ГЕРБ застана на позиция, че бягство от затвора има

...
Снимка: Канал3ГЕРБ застана на позиция, че бягство от затвора има
Коментари Харесай

ГЕРБ: Бягство от затвора има още от времето на Граф Монте Кристо

Снимка: Канал3

ГЕРБ застана на позиция, че бягство от пандиза има по целия свят, само че до момента в който Димитър Лазаров се ограничи единствено до това резюме, шефът на правната комисия Данаил Кирилов прибегна до международните литературни мостри.

" Бягство от пандизите постоянно е имало, като започнете още от Граф Монте Кристо ", възкликна Кирилов и събра на една линия сюжета на Дюма и този от Софийския затвор.  Челите романа потънаха в комплициране, тъй като до момента графът се възприемаше като позитивен воин, а не като рецидивист, написа Канал3.бг.

Цветан Цветанов обаче похвали Кирилов за удачния образец. " Историческият обзор, който направи Дани Кирилов, демонстрира, че през годините се е случвало освен у нас ", окуражи сътрудника си шефът на ПГ на ГЕРБ.  Цветанов прикани бягството от през вчерашния ден да не се политизира, само че направи същото и напомни на Българска социалистическа партия сходни произшествия от 2014 година, когато не е управлявала ГЕРБ.

Валентин Радев пък захапа Цачева: " За никаква човешка неточност не става дума, а за жестоко нарушаване от страна на защитата ".

По-рано правосъдната министърка заключи, че бягството се дължало на човешка неточност,разпоредена е инспекция и министърката ще бъде безкомпромисна към надзирателите, в случай че се потвърди виновност.

Случилото се в Софийския затвор е един голям гаф, заключи Иван Иванов от Българска социалистическа партия. Съпартиецът му Жаблянов пък направи извода, че неприятното материално състояние в българските затвори подтикнало бягствата.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР