Снимка и видео Фейсбук, Нова ТвВажни разговори за кабинет се

...
Снимка и видео Фейсбук, Нова ТвВажни разговори за кабинет се
Коментари Харесай

Манолова: За нас правителство на всяка цена не е решение и ние няма да го подкрепим

Снимка и видео Facebook, Нова Тв

Важни диалози за кабинет се водят сега.

Започна срещата сред Българска социалистическа партия и Изправи се! Ние идваме!, на която разискват дали е допустимо да образуват държавно управление, откакто Българска социалистическа партия получи третия изследователски мандат за сформиране на държавно управление.

„ След изказването на Слави Трифонов онази вечер е ясно, че болшинство от партиите на смяната е невероятно да бъде образувано. Той не пожела да поеме отговорност за това да поддържа, да взе участие в държавно управление. Прави го към този момент във втори парламент, за трети път. С третия мандат в този парламент ”, заяви председателят на парламентарната група " Изправи се БГ! Ние идваме! " Мая Манолова, написа nova.bg.

" За нас държавно управление непременно не е решение и ние няма да го подкрепим ", уточни Манолова.

Тя даде поръчка да поддържа държавно управление, в случай че може да се образува такова, стига да не включва ГЕРБ и Българска социалистическа партия

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР