Снимка и видео Фейсбук/Бойко БорисовПремиерът на България Бойко Борисов обясни

...
Снимка и видео Фейсбук/Бойко БорисовПремиерът на България Бойко Борисов обясни
Коментари Харесай

Борисов: Подкрепям локдауна. Животът и здравето на хората са преди всичко

Снимка и видео Фейсбук/Бойко Борисов

Премиерът на България Бойко Борисов изясни за какво са взели решение за нов локдаун в България. Както писахме, той влиза в действие от 21 март.

В началото на март споделих, че в случай че натискът върху здравната система се усили, няма да се поколебая да поддържа въвеждането на нови ограничаващи ограничения. Експертите от щаба са единомислещи, че здравната система се задъхва. Затова до 31 март ще използван по-строги ограничения. Казах и заставам зад думите си: изборите идват и си отиват, само че здравето и животът на хората са на първо място. Зная какъв брой доста всички се нуждаем от обществени контакти и какъв брой си желаеме свободното придвижване.

Винаги съм бил почтен с хората, ще бъда и в този момент. Ако не реагираме - последствията ще са тежки. Вярвам в науката и разсъдъка. Ваксинацията продължава. Важно е в този момент да позволим на лекарите да се преборят с новия пик на болестта, написа Бойко Борисов в персоналния си профил във фейсбук.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР