Снимка: ФлагманТурция погна всички джигити, направили нарушения на територията й.

...
Снимка: ФлагманТурция погна всички джигити, направили нарушения на територията й.
Коментари Харесай

Турция погва българските джигити - сгрешиш ли, плащаш на границата

Снимка: Флагман

Турция погна всички джигити, създали нарушавания на територията й. На ГКПП-та в южната ни съседка е въведена система за неотложно заплащане на наложени санкции и наказания на непознати жители, направени в страната, сигнализират от Министерство на външните работи, написа Флагман.бг.

По информация на генералното консулство на България в Одрин, от през вчерашния ден на граничните контролно-пропускателни пунктове на южната ни съседка не позволяват страната да бъде напусната от коли, глобени по време на престоя им на територията на Турция, чието възнаграждение не е било осъществено на друго място. Става въпрос за санкции при нарушавания на разпоредбите за придвижване по пътищата и незаплатени толтакси при потребление на автомагистралите в Турция.

Заплащането се реализира на митническите пунктове на Граничен контролно-пропусквателен пункт при излизане от страната, като информацията за всички наложени парични санкции и други наказания излиза на служебния компютър на митническия чиновник. В случай че има неплатени такива, се издава наставление да бъде осъществено неотложно заплащане на гише на митницата, в това число с кредитни и дебитни карти. В случай че в системата на Министерство на вътрешните работи на Турция има постъпили данни за неплатени остарели санкции, те също ще бъдат изискани.

При неспособност за възнаграждение на място се планува задържане на транспортното средство на паркинг на митницата на Граничен контролно-пропусквателен пункт до възнаграждение на паричната глоба. Във връзка с въведената нова система за неотложно заплащане на наложените санкции е целесъобразно българските жители прецизно да съблюдават разпоредбите за придвижване по пътищата и други разпореждания на територията на Турция, оповестяват от Министерство на външните работи.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 n eXu s (преди 37 секунди) Рейтинг: 21070 | Одобрение: -16990 Същото би трябвало да създадем и ние за приматските тирджии! Arkiva Shqip | Max Productional | Redbox Entertainment | Eran Production | Entermedia/Mixey Music | DIEZ Music (AL)Shqipëria dhe Bullgaria në zemrën time. Dy vende të lashta të mëdha. https://www.youtube.com/watch?v=MTScExDUBJM Напиши коментарИме:Коментар:
-->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР