Снимка Флагман.бгМного пиян мъж нападна току-що нападна майка с малко

...
Снимка Флагман.бгМного пиян мъж нападна току-що нападна майка с малко
Коментари Харесай

Пиян мъж нападна майка с дете в Борисовата градинка в Бургас

Снимка Флагман.бг

Много пийнал мъж атакува преди малко атакува майка с малко дете в Борисовата градинка в Бургас, съобщава читателка на Флагман.бг.

„ Седяха на прилежащи пейки, дамата евентуално му е направила забележка, тъй като мирише на алкохол и се държеше несъответстващо. Малко по-късно той безусловно й скочи от нищото, до момента в който тя стоеше беззащитно на пейката. Нападна я с плесници, удряше я пред детето й. Обадихме се незабавно на телефон 112, а той продължаваше да я държи. Тогава се появи едно момче и го издърпа. Извикаха полиция и го водиха в Първо РУП Бургас “, прецизира свидетел на случая – майка от ж.к. “Възраждане “, която в този миг е била с детето си в парка.

Тя е съумяла да снима нападателя – възрастен мъж, държащ в дясната си ръка двулитрова бутилка доста на ниска цена вино. Близо 50 % от концентратът е изпит, най-вероятно е обхванат преди пияницата да  нападне дамата.

Ударената жена е изцяло непозната за него. Самата тя няма пояснение за какво е станала жертва на пропадналия алкохолик. Несретникът е остарял познайник на живущите в региона и различен път е създавал проблеми, споделиха наши източници.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР