Снимка флагман.бгДелото срещу групата на Божидар Кузманов-Божо Кравата зацикли. Причина

...
Снимка флагман.бгДелото срещу групата на Божидар Кузманов-Божо Кравата зацикли. Причина
Коментари Харесай

Дълъг болничен отложи разпитите на дъщерята на Митьо Очите, вдовицата на Бай Миле и сина на Туцо от Килърите

Снимка флагман.бг

Делото против групата на Божидар Кузманов-Божо Кравата зацикли. Причина се оказа дълъг болничен на съдията Стоян Тонев, който наложи анулация на две от съвещанията този месец – на 3 и 10 септември, написа флагман.бг.

На тях трябваше да се явят повече от любопитни очевидци. На 3-и се чакаха Силвия Панагонова - вдовица на Милчо Бонев-Бай Миле, както и Радослав Попов – наследник на Янко Попов—Туцо от „ Килърите ”.
На 10-и пък бе призована Станислава Желязкова – огромната щерка на Димитър Желязков-Митьо Очите, която предишния месец стана майка.

Панагонова, Попов и Желязкова се чака да свидетелстват против Божо Кравата и групата му поради споровете си с него в Слънчев бряг.

Стоян Тонев, наподобява, има съществени проблеми, тъй като спецсъдът е отменил едновременно и двете съвещания – на 3 и 10 септември. В графика обаче остава датата 19 септември.
Дали и кои очевидци ще бъдат викани тогава към този момент не е ясно.

Припомняме, че мотив за делото стана конфликтът сред група на Митьо Очите с хора на Божо Кравата в ресторанта “4 you ” в Слънчев бряг на 8 юни 2016 година
В резултат на пукотевица Очите бе тежко ранен, а гардът му Александър Алексиев-Сашо Водолаза бе погубен.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР