Снимка Фейсбук Стела НиколоваПо сигнал на Стела Николова от Демократична

...
Снимка Фейсбук Стела НиколоваПо сигнал на Стела Николова от Демократична
Коментари Харесай

По сигнал на Стела Николова: Европейската прокуратура е образувала производство заради Карантината

Снимка Facebook Стела Николова

По сигнал на Стела Николова от " Демократична България " Европейската прокуратура е образувала произвеждане поради стоежа на рибарското пристанище „ Карантината ” във варненския квартал „ Аспарухово ”. Това разкри самата тя в изявление за „ Позиция ”. Тази седмица тя е давала показания пред български делегирани прокурори.

„ Антикорупционният фонд ” е сезирал Европейската организация за битка с измамите ОЛАФ поради това рибарско пристанище ”, подсети Стела Николова и добави: " Общината е кандидатствала по стратегия за възобновяване на пристанището, само че аз съм алармирала, че там в никакъв случай не е имало остаряло пристанище. При самото създаване на пристанището има извънредно съществени разминавания сред офертите на другите компании. Предпочетени са предложения, които са в пъти по-високи. Освен това, дълбочината на водата от едната страна на входа на пристанището е 50 сантиметра, само че пък има 5-тонни кранове за разтоварване на кораби, които обаче не могат да влязат в пристанището ".

По мотив настояването за оставка на ръководителя на Варненския общински съвет Тодор Балабанов, което тази седмица съветниците отхвърлиха, Стела Николова съобщи: „ Общинският съвет се трансформира в една мумия, която се привиква, едвам не бъде закрита. Това, което мен ме възмути е зловонието, което се носи от община Варна. Там се обслужват единствено клиентелистки ползи, а ползите на варненци се неглижират ”.

Николова разяснява и Пристанище „ Варна ”. Според нея, врата се управлява от хора, които нехаят за неговото развиване. „ Оставката на шефа Петър Сеферов е извънредно закъсняла и се удивлявам, че новия министър на превоза не е взел ограничения в това отношение ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР