Снимка: Фейсбук/Руско посолство БългарияОфициалният представител на Министерството на външните работи

...
Снимка: Фейсбук/Руско посолство БългарияОфициалният представител на Министерството на външните работи
Коментари Харесай

Захарова: НАТО напътства съратниците на Навални за подривна дейност в Русия

Снимка: Фейсбук/Руско посолство България

Официалният представител на Министерството на външните работи на Русия Мария Захарова изрази мнение с пост във Facebook, представена от ТАСС: Съратниците на Алексей Навални получават указания за водене на подривната им активност в Русия от страните от НАТО, което и е обусловило смяната в тактиката им за образуване на митинги в страната.

„ Всичко е тривиално и просто. На 8 февруари 2021 година в Постоянното посланичество на Полша към Европейски Съюз в Брюксел се организира онлайн среща с (Леонид) Волков и (Владимир) Ашурков, в която вземат участие страните от Европейски Съюз, Съединени американски щати и Англия. По създание теова е среща на страните от НАТО. Натовците са инструктирали „ опозицията ", или фактрически техните сътрудници на въздействие, по какъв начин те „ по-хитро " да правят подривна работа ", сподели дипломатът.

Според нея това изяснява за какво решението да не се провеждат неразрешени дейности до пролетта, което последователите на Навални оповестиха на 4 февруари, беше променено на противоположното до вторник. „ Западът към този момент е вложил прекалено много пари и запаси в тази история, с цел да я отсрочи до пролетта. Те ясно схващат, че до пролетта разгърнатата от Запада осведомителна акция ще се е разпаднала. Те към този момент не могат да жонглират с тематиката за „ химическите оръжия ", без да показват обстоятелства - пртиснати са до стената. Затова потеглят ва-банк ", добави формалният представител на съветското Министерство на външните работи.

Тя придружи обявата си със фотография от поста на Постоянното посланичество на Полша към Европейски Съюз в туитър, където са хванати участниците в онлайн срещата.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР