Снимка: фейсбукРазбрахме се с Ердоган, тази година ще дойде до

...
Снимка: фейсбукРазбрахме се с Ердоган, тази година ще дойде до
Коментари Харесай

Борисов: Путин ще дойде в България, ако го поканя

Снимка: фейсбук

" Разбрахме се с Ердоган, тази година ще пристигна до България, ред му е. " Това сподели министър председателят Бойко Борисов пред публицисти на държавния терминал в София, откакто се върна от Истанбул, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “.

На въпрос дали президентът Путин е пратил поздрави на президента Радев, Борисов съобщи, че не са коментирали такива неща. Попитан дали дружно с Путин и Ердоган коментирали глобите против " Северен " и " Турски поток ", Борисов уточни, че като ги гледа в какво настроения са, не са им влияели глобите.

В отговор на въпрос дали Владимир Путин продължава да счита, че страната ни бойкотира " Турски поток ", министър-председателят съобщи, че това не е истина. " На територията на България няма " Турски поток ". Какво общо има някой да ми държи сметка за територията на България и да го обвързва с какъвто и да е поток ", добави още министър председателят.

Попитан по кое време Ердоган ще пристигна у нас, и дали и Путин ще пристигна, Борисов сподели: " Ще пристигна, в случай че го поканя. И единият, и другият желаят да дойдат ", добави Борисов.

На въпрос дали ще дойдат, министър председателят сподели: " Не би трябвало да се прекалява. Днес с геостратегическото ни партньорство със Съединени американски щати, и за президента Ердоган и, за президента Путин. Те се майтапят: " Внимавай какво приказваш, тъй като нали знаеш, че Бойко ще осведоми и Брюксел и Вашингтон ". Така че през днешния ден сме били с нашите геостратегически сътрудници, били сме с нашите съседи: Русия, Турция и Сърбия. С всичките сме постигнали съгласие и планове, които да носят разцвет ", добави Борисов и регистрира, че е пропуснал Гърция.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права запазени
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР