Снимка: Фейсбук, Николай СлатинскиЯпония обмисля извънредно положение заради вируса /докато

...
Снимка: Фейсбук, Николай СлатинскиЯпония обмисля извънредно положение заради вируса /докато
Коментари Харесай

Слатински: Властта живее в нарцистична хиперреалност

Снимка: Facebook, Николай Слатински

" Япония обмисля изключително състояние поради вируса /докато си прави сметки без кръчмар за Олимпиадата/.

Украйна излиза в тежък локдаун след няколко дни… Гърция стяга ограниченията с обезверен опит да спре ескалацията на пандемията… Русия се готви за нови и то рискови пикове на вируса… Няколко района в Испания ускоряват рестриктивните мерки поради растежа на инфектирани и умряли от вируса… ".

Това написа в профила си във Facebook Николай Слатински.

" Спирам дотук, вие и сами можете да се поровите из новините. Само в България управляващите живеят в своята нарцистична и екзалтирана хиперреалност, в която вирусът отстъпва и по тази причина са подготвени да стартират (а в действителност от през днешния ден започнаха) да отслабват ограниченията. Въпреки че новият вариант на вируса се предва от човек на човек надали не с взор... Преди повече 20 дни направих прогнозата, че още след 15 януари числата на инфектираните у нас ще тръгнат нагори, а след 25 януари това ще се случи и с данните за умрелите.

Януари е най-лошото време за подаване на сигнали от властта за намаляване на ограничанията и за разпределяне на хората в спазването на обикновените ограничения за предварителна защита и нерисково държание! Но нашата власт токува с необятно затворени очи – като глухар в любовен интервал. А любовта на властта е в разгара си – към самата се бе си като цяло и към самия Него – в частност ", добави Слатински.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР