Снимка: Фейсбук/Алексей НавалниФеновете на руския президент Путин видимо са недоволни

...
Снимка: Фейсбук/Алексей НавалниФеновете на руския президент Путин видимо са недоволни
Коментари Харесай

Навални поздрави Байдън, Путин още не

Снимка: Фейсбук/Алексей Навални

Феновете на съветския президент Путин очевидно са недоволни от избора на демократа Байдън за президент на Съединени американски щати, тъй като незаинтересования от събитията в други елементи на света Тръмп въпреки и непредсказуем бе много по-удобен за разширение на съветското въздействие.

Водещият съветски опозиционер Алексей Навални поздрави Джо Байдън за избирането му за президент на Съединени американски щати, преди Кремъл да реагира на оповестените в американските медии резултати, съобщи Франс прес, представен от Българска телеграфна агенция.

Навални поздрави с туит Байдън, вицепрезидентката Камала Харис и американците за " избора на нова посока на свободни и почтени избори ". " Това е привилегия, която не е дадена на всички страни ", добави опозиционният водач, който се възвръща в немска болница след опит за отравяне.

Последният водач на Съюз на съветските социалистически републики Михаил Горбачов от своя страна изрази вяра, че Байдън " ще възстановява нашите връзки и ще възвърне доверието сред нашите две страни ".

" Срещал съм го няколко пъти, последният през март 2009 година. Дискусията беше задълбочена и доброжелателна. Имах усещането, че той схваща смисъла на връзките с Русия ", добави 89-годишният Горбачов.

Навални поздрави Байдън преди Путин. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР