СНИМКА: Facebook/Miroslav IvanovДепутатът Мирослав Иванов защити своята годеница и бивш

...
СНИМКА: Facebook/Miroslav IvanovДепутатът Мирослав Иванов защити своята годеница и бивш
Коментари Харесай

Мирослав Иванов: Един човек приковаваше хората към екраните, но вече го няма, вече ги отвращава

СНИМКА: Facebook/Miroslav Ivanov

Депутатът Мирослав Иванов отбрани своята избраница и някогашен Началник на кабинета на Кирил Петков Лена Бориславова след песента, оповестена от сценаристите на Слави Трифонов по неин адрес.

Текстът ѝ надигна вълна от съществено публично недволоство, а в този момент Иванов също излезе с позиция в отбрана на Лена Бориславова.

Ето цялостния текст на обявата на Мирослав Иванов:
Приятели,имах щастието ориста да сложи на пътя ми една Жена. Една невероятна Жена! Жена, в която се таи мощ на хиляди слънца!Жена, която не бяга от сложните решения и не се опасява да работи в името на идеята, в която има вяра. Затова и е толкоз неуместна за мръсната машина.Мръсната машина повече от година лее мръсотия върху нея. Но те не осъзнават какъв брой по-високо над тях стои тя. Далече над тяхната еснафщина, долнопробност и интелектуална отпадналост!Завистта и малодушието са присъщи за мнозина. Страхът – също.Страхът от Промяната. Защото в лицето на Лена, те виждат опасност за тяхното мерзко битие.Да се назовеш хъш, не те прави патриот.Да пееш патриотични песни, не те прави воин.Да се биеш в гърдите, не те прави мъж.Имаше едно време един човек, който приковаваше хората пред телевизионните екрани. Имаше подобен човек. Отдавна. Вече не. Вече ги отвращава.Но пък има една Жена, която е доста повече от тях!Нас не ни е боязън.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР