снимка: ЕПА/БГНЕСАдвокатите на Майкъл Флин, бивш съветник по националната сигурност

...
снимка: ЕПА/БГНЕСАдвокатите на Майкъл Флин, бивш съветник по националната сигурност
Коментари Харесай

Адвокатите на Флин не споделят с Тръмп данни за процеса срещу Русия

снимка: ЕПА/БГНЕС

Адвокатите на Майкъл Флин, някогашен консултант по националната сигурност на Доналд Тръмп, са уведомили юридическия екип на американския президент, че повече не могат да разискват следствието на специфичния прокурор за ролята на Русия в миналогодишната предизборната акция в Съединени американски щати. Това заяви в. " Ню Йорк таймс ", представен от БНР.
Според вестника, който се базира на четирима добре осведомени източници, това е симптом, че Флин е почнал да сътрудничи на следствието или пробва да реализира съглашение.
Адвокатите на Флин обменяха информация с тези на Тръмп по отношение на следствието на специфичния прокурор Робърт Мълър, който пробва да разбере дали някой от обкръжението на Тръмп е бил забъркан в хипотетичните съветски опити за саботиране на кандидат-президентската акция на Хилари Клинтън.
Това съглашение е прекъснато, споделят четиримата източници. Адвокати на разследвани или обвинени лица постоянно обменят информация по време на следствия, само че би трябвало да спрат тази процедура, когато тя съставлява спор на ползи. Неетично е юристите да работят дружно, когато един клиент стартира да сътрудничи на прокуратурата, а различен е към момента разследван, отбелязва " Ню Йорк таймс ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР