Снимка ДарикРотвайлер нахапа инвалид в Хасково, а 80-годишният му баща

...
Снимка ДарикРотвайлер нахапа инвалид в Хасково, а 80-годишният му баща
Коментари Харесай

Ротвайлер нахапа инвалид в Хасково

Снимка Дарик

Ротвайлер нахапа неработоспособен в Хасково, а 80-годишният му татко го избави. Това заяви 55-годишният Андрей Башев, който към този момент е минал и през кабинета на правосъдния доктор Христо Еленски. По случая работи и полицията в Хасково, заяви Дарик.

Андрей Башев излязъл пред блока си да пие кафе със съседите си. С него било и домашното му куче. Два ротвайлера от компания в жк. „ Орфей ” прескочили оградата и се спуснали към домашния любим на Андрей. Той се опитал да ги разтърве. В този миг едното куче нахапало ръката му. Да му помогне се притекъл бащата на Андрей – Миша Михайлов на 80 години.

Съседи извикали кола за спешна помощ. Спешните медици му оказали първа помощ, а след това на Андрей Башев му е направена интервенция. Съдебният доктор доктор Христо Еленски го е освидетелствал. Потърпевшият е решен да си търси правата по правосъден път. Той обаче ще употребява обществен юрист, тъй като няма пари да наеме бранител.

От няколко месеца хасковските юристи оферират безвъзмездни съвещания за нуждаещи се хора. Днес подобен беше обезпечен на Андрей.

Бизнесменът, който отглежда ротвайлерите отхвърли да приказва пред микрофон. Той съобщи, че това не дава отговор на истината и че не отглежда кучета от рисковата порода. Съседите на потърпевшия, които са станали директни очевидци на случая обявиха, че той лъже.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР