Снимка БулфотоЗасилен контрол по основните пътища през следващите 5 дни.

...
Снимка БулфотоЗасилен контрол по основните пътища през следващите 5 дни.
Коментари Харесай

Преди Великден: Пожарна и полиция до всяка църква

Снимка Булфото

Засилен надзор по главните пътища през идващите 5 дни. Това са част от ограниченията на Министерство на вътрешните работи за гарантиране на сигурността по време на идните почивни дни. Освен това по Великден ще има полиция и пожарна до по-големите храмове и манастири, заяви Нова тв.

 

Най-натоварени ще са пътищата от София към границите със Сърбия и Гърция. Трафикът там към този момент е засилен. А на път към Банско за някои проблемите към този момент започнаха. Македонско семейство решили да избегнат Великденската лудница, само че колата ги предала. За благополучие жертви няма.

Навсякъде пътните патрули са инструктирани да оказват помощ, само че и да глобяват, когато попаднат на извършители. Ще се следи за приложимост на дрога и алкохол, за каране без брошура и за превишена скорост. Трафикът ще е в своя пик и по границите. Гранична полиция са планували оптимален брой чиновници преди и след Великден.  Над 1600 храма са тествани дали могат да обезпечат безвредната евакуация при потребност. Инспекциите ще продължат и по време на празниците.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР