снимка: БулфотоВсе повече се мисли за сигурността във виртуалното пространство.

...
снимка: БулфотоВсе повече се мисли за сигурността във виртуалното пространство.
Коментари Харесай

Идват промени в Google Chrome

снимка: Булфото

Все повече се мисли за сигурността във виртуалното пространство. Какво може д аизтеглим безс да бъдем обек на хакаерска офанзива е една от най-важните тематики.

 (APP) e единствено един инструмент, с който Гугъл ни защищават от закани в . Компанията употребява комбиниране от функционалности, следящи в действително време дали са задействани последните протоколи за сигурност.

Твърде постоянно потребителите даже не схващат при съществуването на злотворен програмен продукт, което доста затруднява откриването на сходни закани. Гугъл влагат съществени средства за непрекъснати усъвършенствани в APP, с които всекидневно защищават милиони консуматори.

Алгоритмите на Гугъл обръщат особено внимание на фишинг офанзивите, които са един от най-популярните способи за хакване на потребителите. Много значим съставен елемент от тактиката, с която Гугъл подсигуряват сигурността на милиони хора е функционалността Safe Browsing.

Taзи иновация прави детайлна инспекция на всеки един файл преди да се опитате да го отворите на своето устройство. Компанията към този момент е подготвена с нов инструмент, който да подсигурява в допълнение сигурността на потребителите на.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР