снимка: БулфотоВремето се обръща в края на този уикенд. Слънчевото

...
снимка: БулфотоВремето се обръща в края на този уикенд. Слънчевото
Коментари Харесай

Новата седмица започва с дъждове

снимка: Булфото

Времето се обръща в края на този уикенд. Слънчевото време ще бъде сменено от облаци и дъждове. Ето и детайлности:

Новата седмица стартира с превалявания в Западна България. В понеделник по Черноморието и останалата част от страната ще има променлива облачност. Максималните температури ще са сред 15 и 21, а минималните сред 1 и 14 градуса.

Във вторник валежите ще спрат и над цялата страна ще доминира слънчево време. Температурите ще се покачат и оптималните ще доближат 23 градуса.

В сряда над цялата страна ще има променлива облачност. Валежи не се чакат. Температурите ще се намалят с 1-2 градуса.В четвъртък над цялата страна ще бъде облачно с валежи от дъжд. Максималните температури ще са сред 14 и 21, а минималните сред 3 и 14 градуса.В петък ще има слаби валежи от дъжд, температурите остават без смяна. През почивните дни над страната ще има променлива облачност без превалявания. Максималните температури ще са сред 14 и 21, а минималните сред 3 и 14 градуса.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР