снимка БулфотоВместо от Демократична България постоянно да ми искат оставката,

...
снимка БулфотоВместо от Демократична България постоянно да ми искат оставката,
Коментари Харесай

Фандъкова: Вместо да ми искат оставката от ДБ, да дойдат и да оправят проблема с детските градини

снимка Булфото

Вместо от Демократична България непрекъснато да ми желаят оставката, да дойдат и да оправят казуса с дефицита тук-там в детските градини. Това разяснява кметът на София Йорданка Фандъкова. 

Районните кметове са мажоритарни. В момента Демократична България ръководи 1/3 от София - и то в регионите, в които има най-вече проблеми с места в детските градини, обясни  тя, представена от .

 

Следващите дни имаме среща с Асоциацията на бизнесмените за това да строят детските градини на партерните етажи, уточни тя. 

Вместо да ми желаят оставката, дано от " Демократична България " да дойдат тук. Трябва да се работи непрестанно и всеки да носи своята отговорност, разяснява Фандъкова. 

2008 година при въвеждането на първата осведомителна система подадох оставка поради неудобството, което беше основано за родителите. Всеки би трябвало да носи своята отговорност, напомни градоначалникът. 

Боли ме за всяко едно семейство, чието дете не може да отиде на детска градина, съобщи Фандъкова, като осведоми, че 16 детски градини се строят в този миг.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР