Снимка: БулфотоЦИК трябва да организира изборите, защото в пространството има

...
Снимка: БулфотоЦИК трябва да организира изборите, защото в пространството има
Коментари Харесай

Караянчева: Някои оправдават своите изборни неуспехи с фалшификации на изборите

Снимка: Булфото

ЦИК би трябвало да провежда изборите, тъй като в пространството има доста изявления, че ръководещите ще провеждат изборите, те ще събират протоколи и бюлетини, по тази причина по този начин взехме решение да може да бъдат оптимално изчистени изборите. В пространството постоянно някой ще се пробва да оправдава своите изборни неуспехи с фалшификации на изборите. Това сподели ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева пред публицисти, оповестява " Евроком ".

" ГЕРБ е печелил парламентарните си избори когато ние не сме организирали изборите. Изборният кодекс е оптимално изчистен. Да, ще се откри някоя пробойна, само че във всичките тези години, в които и аз съм взела участие в смяната на Изборен кодекс, сме свели до най-малко опциите за операция ", разяснява тя.

" Очакваме специалистите да кажат по какъв начин може да бъде предпазен вота на българските жители, тъй като знаем, че може да се хакне системата. Пандемията от COVID-19 е още една причина, с цел да вкараме хартиената бюлетина. А и да вземем за пример в случай че има някой възрастен човек, който не може да се оправи с тази техника ", изясни тя за електронното отдалечено гласоподаване.

" Ако изборите са проведени от длъжностен кабинет ние постоянно печелим, само че се готвим за постоянни избори, които ще бъдат след няколко месеца ", разяснява тя.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР