Тайсън Фюри и Александър Усик трябваше да бъдат разделени от

...
Тайсън Фюри и Александър Усик трябваше да бъдат разделени от
Коментари Харесай

Тайсън Фюри позволява да разкъсва Александър Усик - но ще бъде предпазлив след простото съобщение от осем думи

Тайсън Фюри и Александър Усик трябваше да бъдат разграничени от защитата, откакто се изправиха на кантара преди безспорната борба за купата.

Двамата се блъскаха глави и си крещяха обиди в лицата, до момента в който се подготвяха за най-големия мач в кариерите си. Сред нормалната пантомима на претеглянето наподобява имаше същинска отрова, като и двамата боксьори се състезаваха да станат първият единен международен първенец в тежка категория от ерата на четирите пояса.

Говорейки незабавно по-късно, Фюри сподели: „ Готови сме за рок енд рол. Фойерверки на следващия ден вечер. Ще угася тази дребна шибана искра. Идвам за сърцето му. По дяволите му коланите. Идвам за шибаното му сърце. Той ще го получи на следващия ден, възпламени се. По дяволите него и целия му екип също. По дяволите доста от тях. Всички те могат да го получат, в случай че го желаят. “

След това английската звезда излетя от сцената, откакто извика „ га***и къщи “. Междувременно Усик съумя да резервира самообладание макар експлоадирането на сцената.

Той има...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР