Сара Хардинг намери слава като изпълнител, но мнозина смятат, че

...
Сара Хардинг намери слава като изпълнител, но мнозина смятат, че
Коментари Харесай

„Сара Хардинг спаси живота ми – децата ми все още имат майка заради нейното наследство“

Сара Хардинг откри популярност като реализатор, само че мнозина считат, че тя беше на международната сцена – повишение на осведомеността за рака на гърдата стана мегазвезда.

Певицата на Girls Aloud насърчи младите дами в цялата страна да ревизират гърдите си, преди да загине трагично на 39 години през септември 2021 година Сега, повече от две години след нейната гибел, наследството на Сара продължава за избавяне на животи.

Новаторски план, основан в нейна памет, извършва предсмъртното й предпочитание да открие признаците на рак на гърдата по-рано. Проучването BCAN-RAY (Оценка на риска от рак на гърдата при по-млади жени) е едно от първите научни проучвания в света за намиране на нови способи за отбрана против риска от болестта при по-млади дами.

Луси Морган, оживяла от рак на гърдата, на 39 години, споделя, че планът е „ голямо значим “ за бъдещата предварителна защита на заболяването. Майката на две деца приписва на Сара спасяването на живота й, като стана обществено притежание и показа своето...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР