Снимка: БулфотоРежисьорът Люси Иларионов и гаджето му Ани Хоанг са

...
Снимка: БулфотоРежисьорът Люси Иларионов и гаджето му Ани Хоанг са
Коментари Харесай

Стреляха по режисьора Люси Иларионов

Снимка: Булфото

Режисьорът Люси Иларионов и гаджето му Ани Хоанг са били подложени на експанзия на пътя, която е била на косъм да приключи съдбовно, заяви HotArena.

На 13 май в неделя към обяд, малко след Велико Търново, по колата на Люси, ръководена от него, от различен автомобил е почнала пукотевица с револвер и хвърляне на бирени бутилки.

Безумието е съпроводено и със засичане. Иларионов се разминава от злополука на шанс и единствено по чиста случайност няма жертви.

Режисьорът и гаджето му звънят на 112 и дават сигнал за случая. Малко по – късно стрелецът е задържан. Люси и Ани прекарват целия неделен следобяд в полицейското ръководство в остарялата столица, с цел да пишат показания. Оръжието, с което е гърмяно по тях, обаче не е намерено, написа обстоятелства.бг.

Оказало се, че причинителят е Атанас Мандичев от Велико Търново. Карал е „ Форд “. За в този момент не е ясно дали е бил под въздействие на опиати и алкохол, с цел да се стигне до тази негова постъпка.

Мандичев непринудено е решил да отиде при ченгетата, съпроводен от родителите си, само че пък прозорливо скрил револвера си. Справка посочила, че на негово име има записано газово оръжие.

Проверка на Facebook профила на Атанас сочи, че той е почитател на бързите мотори, само че най-голямата подигравка е, че учи право и практикува специалността си в адвокатска адвокатска фирма.

В телефонен диалог Люси Иларионов е удостоверил, че фактически на 13 май тази година до Велико Търново против него и Ани Хоанг е стреляно и е давал 4 часа показания във великотърновската полиция.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР