Снимка: БулфотоРегионалният министър Виолета Комитова даде пресконференция, на която говори

...
Снимка: БулфотоРегионалният министър Виолета Комитова даде пресконференция, на която говори
Коментари Харесай

Виолета Комитова: Няколко от отсечките на Хемус се изграждат незаконно

Снимка: Булфото

Регионалният министър Виолета Комитова даде конференция, на която приказва за построяването на прави на автомагистрала " Хемус ".

" В строителството правда значи строителство, само че единствено след позволение за градеж. Хемус се строи, само че нелегално Хемус се построява в 9 прави, като за 4 от тях има утвърдени устройствени проекти и се строи законно. По останалите също има строителни действия, само че нелегално ", съобщи тя, представена от " Евроком ".

Темата за противозаконното строителство стартира в хода на нашата работа. През лятото имаше голям брой инспекции по трасето на Хемус, където са открити голям брой противозаконни строителни действия. 77 декара гора са унищожени ", уточни тя.

" Участъците 1,2,3 има утвърден проект, отчуждаване, утвърден капиталов план, позволение за градеж. Тогава се сформират актове и протоколи, нямаме забележки по 1,2 и 3 сектор ", сподели шефът на ДНСК Влади Калинов.

" Участъците 4,5,6 имат утвърден организационен проект, само че няма отчуждаване, капиталов план, позволение за градеж ", разяснява Калинов.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР