Снимка БулфотоПроизводството трябва да използва изкуствен интелект. Това каза за

...
Снимка БулфотоПроизводството трябва да използва изкуствен интелект. Това каза за
Коментари Харесай

Ева Майдел: Производството трябва да използва изкуствен интелект

Снимка Булфото

Производството би трябвало да употребява изкуствен интелект. Това сподели за утринния блок " Добро утро, България "  на Радио " Фокус "   евродепутатът Ева Майдел. Според нея в доста райони в Европа дребните и междинни предприятия не употребяват задоволително ловко и добре IT инструментите.

Тя изясни, че съществува бездна сред развиването на софтуерния бранш и потреблението на този вид артикули в производството. Майдел добави, че непрестанно се генерират данни от обществената сфера, съхранявани в огромни масиви, които могат да бъдат употребявани в голям брой браншове.

Използването на тези огромни масиви от данни има позитивен резултат върху всекидневието ни. По-доброто систематизиране на запаси в битката с заболявания, в случай че погледнем съответно битката с малария, би могло да се спестят до 5 милиарда евро разноски за опазване на здравето в международен мащаб. Можем да следим и да реагираме доста по-бързи, когато имаме епидемии. В земеделието можем да свържем метеорологичните данни с напоителните системи. Когато знаем по кое време ще има изобилен дъжд няма да е нужно да се прави напояване. По този метод ще бъде икономисан скъп запас като водата, подчерта евродепутатът.

Ева Майдел каза още, че базите данни могат да дават информация за справяне с изключителни обстановки, построяването на екосъобразни градове и предпазена среда. Тя добави, че съдействието сред българския IT бранш и индустрията ще спести време и средства, които ще оказват помощ за просперитета на бизнеса.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 4udovi6teto (преди 2 минути) Рейтинг: 21082 | Одобрение: 7062 Тая пък кво е произвела, че дава ум за производството? :errm:   https://www.facebook.com/profile.php?id=100001222017028Валери Станков Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, т
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР