Снимка БулфотоПолицаи и ловци край Мадан издирват възрастна жена, която

...
Снимка БулфотоПолицаи и ловци край Мадан издирват възрастна жена, която
Коментари Харесай

Спасиха жена от езеро край Смолян, търсят друга край Мадан

Снимка Булфото

Полицаи и ловци край Мадан търсят стара жена, която от няколко дни е в неопределеност. В същото време друга жена беше призната в болница в тежко положение, откакто беше открита в езеро край Смолян, съобщи БНР.

Четири дни в региона на Мадан търсят 78-годишната Катя Иванова. Възрастната жена изчезнала в събота, а околните й подали сигнал в полицията, откакто не съумели да я намерят сами. Вече е почнало търсене с полицията, членове на ловната дружинка и доброволци. Жената е самотно живееща в апартамент в жилищен блок при започване на Мадан. От квартала я видели последно в събота по здрач.

В същото време в Смолян бе оповестена за търсене 61-годишната Радка Стоименова от смолянския квартал " Долно Райково ". Сигналът в полицията подали околните й през вчерашния ден към 16 часа. След прокламация в интернет, тя е открита жива в езерото " Рибката " на входа на Смолян. Рибари я видели в езерото и се обадили в полицията. Жената е извадена от водите към среднощ. В спасяването й се присъединили чиновници от полицията и доброволци. Веднага е превозена в болничното заведение за оказване на здравна помощ. Приета е с 33 градуса телесна температура, с тежка хипотермия и аспирация от поетата вода. В момента е в устойчиво положение и няма заплаха за живота й.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР