Снимка: БулфотоПиян пенсионер преби до смърт 80-годишната си съпруга, след

...
Снимка: БулфотоПиян пенсионер преби до смърт 80-годишната си съпруга, след
Коментари Харесай

Дядо с 5 промила уби жена си в Пловдивско и почина!

Снимка: Булфото

Пиян пенсионер преби до гибел 80-годишната си брачна половинка, след което самичък издъхна от напрежението от стореното и огромното количество алкохол в кръвта му. Инцидентът е станал в пловдивското село Скутаре.

В Пловдивската окръжна прокуратура се води досъдебно произвеждане по случая, написа TrafficNews.bg.

На 26 септември сутринта, синът на умрелите посетил помещението, в което живеели неговите родители. То се намирало наоколо до неговата къща в село Скутаре. Мъжът съумял да отвори вратата, само че вътре заварил шокираща панорама. В леглото лежал трупът на майка му. По главата на дамата имало забележими рани.

89-годишният му татко пък бил в безпомощно положение, облегнат в дъното на помещението. Той към момента имал витални функционалности, заради което синът незабавно позвънил на 112.

Екип от проверяващи от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи Пловдив бил образуван незабавно след приемане на сигнала. Полицаите посетили мястото на случая. Пристигналите там незабавни медици пък установили, че възрастният мъж също е умрял.

До момента е изработен оглед на помещението, като е било намерено и оръжието, употребявано за убийството на 80-годишната жена – част от ресьор на автомобил. Извършени са няколко експертизи – съдебно-медицински, биологична и химическа експертизи, като е назначена и ДНК експертиза. По тялото на възрастния мъж са открити пръски от кръвта на брачната половинка му.

От прокуратурата оповестяват, че точно брачният партньор е нанесъл смъртоносните уреди с ресьора, които са предизвикали гибелта на неговата жена. По това време той е бил извънредно пийнал. Концентрацията на алкохол в кръвта му е била 4,96 на хиляда. Според медиците това, в комбиниране със напрежението от осъществяване на действието, е довело до неговата лична гибел.

По тялото на пенсионера не са били открити следи от принуждение.

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР