Снимка: БулфотоПапа Франциск отправи специален призив към хората да се

...
Снимка: БулфотоПапа Франциск отправи специален призив към хората да се
Коментари Харесай

Папата с призив към всички да се ваксинират

Снимка: Булфото

Папа Франциск насочи специфичен апел към хората да се имунизират против COVID-19. Главата на Римокатолическата черква разгласи, че имунизациите ще сложат завършек на пандемията и по тази причина всички би трябвало да се ваксинират. Папата уточни, че препаратите са разполагаем в богатите страни, само че поради съмнение и съмнение доста хора там отхвърлят да бъдат имунизирани. За сметка на това, бедните страни нямат достъп. Папа Франциск сподели, че самият той е бил ваксиниран през март и това е било негово етично обвързване. 

„ Да се ваксинираш с ваксини, позволени от способените органи, е акт на обич. Когато болшинството от хората се имунизират, е акт на обич. Любов към себе си, обич към фамилията и приятелите, обич към всички хора. Любов, обществена и политическа. Любовта е универсална, демонстрира се с дребни жестове и персонална отговорност, способни да трансформират и подобрят обществата ”, съобщи папа Франциск.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР