Снимка БулфотоОчаква се днес да бъдат разкрити повече подробности за

...
Снимка БулфотоОчаква се днес да бъдат разкрити повече подробности за
Коментари Харесай

Разкриват подробности по случая със задържаните полицаи в Раковски

Снимка Булфото

Очаква се през днешния ден да бъдат разкрити повече детайлности за задържането на служители на реда в Раковски. Обещанието за конференция по случая дойде от зам. окръжния прокурор на Пловдив Галина Андреева.

Вчера стана ясно, че служители на реда от Районното ръководство на полицията в Раковски са арестувани, като по непотвърдена информация измежду тях е и началникът на ръководството Георги Илиев. Главният секретар на Министерство на вътрешните работи старши комисар Младен Маринов каза, че е извършена акция и че тя е осъществена от „ Вътрешна сигурност “ във ведомството, заяви Нова тв.
 
Андреева удостовери тази информация и бе сбита във връзка с детайлности. Тя съобщи, че са задържани служители на реда за корупционни закононарушения.

По информация на NOVA задържаните са трима или на процедура половината от полицейското ръководство в града. До ареста на служителите на реда се стигнало след следствие на други двама служители на реда от Пловдив, които бяха задържани предходната година. Те са разследвани за въоръжен обир на микробус с контрабандни цигари на стойност към 300 000 лв..

Георги Илиев оглави полицейското ръководство в Раковски през лятото на 2016 година. В системата на Министерство на вътрешните работи стартира работа през 2002 година като шпионин в Пето районно ръководство в Пловдив. През 2011 година е назначен на служба шеф на група “Криминална полиция ” към бранш “Престъпления по пътищата ”, който пък оглавява от началото на 2016 година.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР