Снимка БулфотоОбразувано е досъдебно производство за смъртта на 50-годишен мъж,

...
Снимка БулфотоОбразувано е досъдебно производство за смъртта на 50-годишен мъж,
Коментари Харесай

Мъж бе убит от шофьор на ТИР край Левски

Снимка Булфото

Образувано е досъдебно произвеждане за гибелта на 50-годишен мъж, открит край пътя покрай град Левски, заяви Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Плевен, съобщи вести.бг.

``
реклама

Вчера към 20.00 часа в полицията е постъпила информация за станало пътнотранспортно произшествие, при което лидерът е напуснал мястото на случая. Веднага са изпратени полицейски чиновници.

Около 21.00 часа на към 700 метра от град Левски, в посока село Козар Белене, в дясно от пътя е открит да лежи 50-годишен мъж. Лекари са установили гибелта му.

Под управлението на прокуратурата са проведени бързи оперативни дейности по случая. Установен е паркиран в града товарен автомобил с лидер 50-годишен локален гражданин. Проверката е открила съществуване на алкохол в кръвта му - 0,74 промила. Той е арестуван за 24 часа.

Разследването продължава.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР