Снимка БулфотоНово разпределение на ъндърграунд бизнесите по морето е влязло

...
Снимка БулфотоНово разпределение на ъндърграунд бизнесите по морето е влязло
Коментари Харесай

Разкритие на Пик: Баретата и Митьо Очите си разделиха ъндърграунда по морето

Снимка Булфото

Ново систематизиране на ъндърграунд бизнесите по морето е влезнало в действие от седмица насам, разкриват източници на „ Ретро ”. Най-неочаквано в пазара там се е намесил до момента настоящият единствено в Западна България Златомир Иванов-Златко Баретата. С днешна дата гърменият необут отговарял за някои от някогашните територии на Димитър Желязков-Митьо Очите, за което бил персонално помолен от него, написа Пик и " Ретро ".

Несебърският необут, против който също имаше атентат предишното лято, привлякъл столичния необут за съучастник, защото нямал сили самичък да си върне териториите, а и да ги владее. След стрелбата против него в Слънчев бряг позициите му били отслабени и се нуждаел от мощна поддръжка на работеща конструкция като тази на Баретата.

Именно това е било контрактувано на изненадващия общ брой на наркобосовете, който шокира столичани преди седмица и за който заяви извънредно ПИК. На него са участвали малцината оживели от ъндърграунд войните силови шефове – Златомир Иванов-Баретата, Киро Киров-Японеца и Димитър Желязков-Митьо Очите.

Тримата споделят обща орис да са живи по знамение след няколко атентата и това евентуално е една от общите тематики, които са дискутирали. Според очевидци обаче по-важната цел на срещата е била преразпределяне на наркопазара след завръщането в играта на несебърския необут Митьо Очите. Срещу него бе последният атентат преди година, когато при меле в клуб „ Фор Ю “ в Слънчев бряг бе надупчен като сито и лекарите даже не даваха прогноза за живота му. След куп интервенции той се възвърне и от това лято се върна в играта, поемайки надзор над бизнесите си по Южното Черноморие.

Посещението му в София в края на сезона може да значи, че му е препоръчано да разшири териториалното си въздействие или пък да влезе в самобитна колаборация с Баретата и Японеца. Каквато и да е била задачата на срещата, несъмнено е, че тя не е нито просто другарска, а още по-малко инцидентна, защото сходна колекция е невиждана. Още повече че против тримата е имало атентати и не биха рискували да се съберат на едно място, в случай че не е неотложно.

Оцелелите наркобосове са избрали едно от най-тузарските столични заведения, където има специфична ВИП зона за усамотяване на заможни клиенти. Именно там са вечеряли те, а подготовката за явката е почнала няколко часа по-рано. Явно на тази среща са уговорили новата скица за работа по морето, като не е ясно към този момент само присъединяване на Киро Японеца.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР