Снимка БулфотоНики Кънчев няма много вяра на профилактичните прегледи. Журналистът

...
Снимка БулфотоНики Кънчев няма много вяра на профилактичните прегледи. Журналистът
Коментари Харесай

Ники Кънчев се страхува за живота си!

Снимка Булфото

Ники Кънчев няма доста религия на профилактичните прегледи. Журналистът е уверен, че даже най-хубавите медици в страната да го наблюдават, не е застрахован от неточности. За това е решил да се подлага на проучвания на всеки шест месеца, написа " Уикенд ".

Преди 8 години Ники за следващ път се убеди какъв брой е значимо да следи здравето си. Тогава загуби едно от близначетата си и след този случай той се вманиачил на тематика заболявания. Треперел над щерка си Мари София, а самият той психясал на тематика здравословен метод на живот.

Независимо че изрично не вярвал в мистичното, Кънчев бил уверен, че зложелатели насочват негативната си сила към околните му. Смятал, че в случай че не взима непрекъснато ограничения, ще си отиде без време. Ники почнал постоянно да мери кръвното си налягане, следял стойностите на кръвната си захар, направил проучвания на сърцето и бъбреците си, написа " Уикенд ".  

„ Неотдавна бях на консултация при един от най-хубавите ни ендокринолози - доцент Владимир Христов, който сред другите неща ми сподели, че в Америка са правени лекарски изследвания и специалността на тв водещия се равнява по медицински индикатори с тази на водача ”, обяснявал Кънчев.  

За да се бори със напрежението, Мистър „ Стани богат ” се обърнал към спорта. Започнал да играе най-редовно волейбол и скуош. Сложил под надзор и килограмите си. Решил, че би трябвало да съблюдава и диета, а феновете на „ ВИП Брадър ” установяваха, че е измършавял с над 20 кила.  

„ Напрежението, на което съм подложен в работата ми, е зверско. Започваш и 2-3 часа не спираш да си в непрекъсната централизация. Старт и до финала всичко ти минава през главата ”, изяснява Кънчев.
 

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР