Снимка БулфотоКорнелия Нинова прояви дипломатичност, когато бе попитана дали в

...
Снимка БулфотоКорнелия Нинова прояви дипломатичност, когато бе попитана дали в
Коментари Харесай

Нинова: Слави Трифонов трябваше да оползотвори мандата

Снимка Булфото

Корнелия Нинова прояви дипломатичност, когато бе запитана дали в служебния кабинет ще има министри на Българска социалистическа партия. 

Има упования в служебния кабинет да има членове на Българска социалистическа партия. Лидерът на социалистите Корнелия Нинова обаче отхвърли да удостовери информацията.  „ Ще разберете на следващия ден, като обяви президентът. Остава още един ден. Това е само право на президента да разгласи служебния кабинет и аз не бих си разрешила да разясня което и да е име “, аргументира се тя.

В предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия Нинова добави:

„ Президентът Радев нормално е пореден и като каже нещо, го прави “.

Корнелия Нинова изясни за какво Българска социалистическа партия не е предложила държавно управление. Левицата е решила, че няма смисъл да бави мандата, тъй като не е виждала нужната поддръжка.

От думите на Нинова стана ясно, че Българска социалистическа партия се е страхувала да излъчи кабинет, който е можело да бъде подсилен от ГЕРБ.

„ Слави Трифонов трябваше да оползотвори мандата “, сподели водачът на социалистите.

Според нея Българска социалистическа партия е дала ясна поръчка за кардинална поддръжка за няколко целта. Нинова разяснява, че партиите са желали да махнат модела на ГЕРБ, само че в това време не са тръгнали по този път. Тя счита, че е било неточност да има нови избори и да се покаже повече отговорност. Допуска, че от една страна това се дължи на егоцентризъм – „ да идем на избори, да вземем повече гласове “, а от друга – „ може би е нещо, което не знаем, други сделки “.

Корнелия Нинова още веднъж сподели, че изказванието на Слави Трифонов, че настояването на Българска социалистическа партия за преизчисление на пенсиите е било популизъм.

Корнелия Нинова разяснява и подготовката на партията за новите избори.

„ Ние си взехме поука от грешките. Реалисти сме. На тези избори получихме тежък резултат за третото място “, сподели тя.

Нинова обаче не вижда проблем в това, че социалисти са се отделили и са основали други обединения. Не счита, че и изключването на Георги Гергов е повода за слабия резултат. Лидерът на Българска социалистическа партия остава оптимист за по-добър резултат на идните предварителни парламентарни избори, написа Novini.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР