Снимка: БулфотоКомпроматните атаки срещу премиера Бойко Борисов станаха повод мнозина

...
Снимка: БулфотоКомпроматните атаки срещу премиера Бойко Борисов станаха повод мнозина
Коментари Харесай

Проф. Антоанета Христова: Изненадващ ход трябва на Борисов, но той не е в това да прави генерални смени в правителството

Снимка: Булфото

Компроматните офанзиви против премиера Бойко Борисов станаха мотив мнозина да заговорят за предварителни избори, само че не това е верният ход сега за ръководещите, съгласно политическия психолог от Българска академия на науките проф. Антоанета Христова, която бе посетител в предаването “Денят онлайн с Наделина Анева “ по Канал 3.

“Смятам, че неочакван ход би трябвало на Борисов, само че той не е в това да прави генерални смени в държавното управление “, разяснява Христова.

Тя не счита, че сега политическите партии са подготвени за предварителни избори и въпреки единственият печеливш от сходен ход да е ръководещата партия ГЕРБ, то клеймото за Бойко Борисов, че за трети път ще хвърля оставка не би се приело добре в личните му редици.

“Страхувам се да не се повтори обстановката през 2013 година Нито Слави Трифонов е подготвен, нито Българска социалистическа партия, нито Мая Манолова са действителна опция вляво. Васил Божков няма да прави политическа партия, а е по-вероятно да поддържа някого. Той към момента чака, с цел да види кого да поддържа. Ще си направи калкулациите и едвам тогава ще работи, тъй като той е един в действителност добър математик “. Така разяснява другите възможности политическият психолог.

“Мнозина желаят да извадят хората на улицата, до момента в който те оказват опозиция за това. Най-естественото нещо е да се изчакат постоянните избори и там малко по-подготвените партии да си премерят силите “, сподели още проф. Христова.

Що се отнася до обвинените за скандалните фотоси с премиера, проф. Антоанета Христова означи, че измежду обвинените е и Цветан Цветанов, само че извади президента Радев от спекулациите, защото премислената му реакция за случая демонстрира по-скоро, че той не стои зад тези компромати, които по-скоро целят да отвратят гласоподавателите, в сравнение с да насочат силата в нечия посока.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР