Снимка БулфотоКомисията за защита на конкуренцията установи извършено нарушение по

...
Снимка БулфотоКомисията за защита на конкуренцията установи извършено нарушение по
Коментари Харесай

КЗК с жесток удар срещу Марешки

Снимка Булфото

Комисията за защита на конкуренцията откри осъществено нарушаване по член 36, алинея 4 от Закон за защита на конкуренцията от страна на „ Трейднет Варна “ ЕООД и наложи имуществена глоба в размер на 175 437 лева (0.1% от общия оборот за 2017 г.), написа Блиц.

Това излиза наяве от известие на уеб страницата на Комисия за защита на конкуренцията. Ето какво още написа там:

" В хода на изследването по преписката, образувана по искане на „ Лукойл България “ ЕООД, „ Еко България “ ЕАД, „ Нис Петрол “ ЕООД, „ Петрол “ АД, „ Синергон Петролеум “ ООД, „ Ромпетрол България “ ЕАД и „ ОМВ България “ ООД, Комисията откри, че „ Трейднет Варна “ ЕООД е осъществявало в свои обекти в страната продажби на горива на дребно (бензин, дизел и пропан-бутан) на цени, по-ниски от разноските за произвеждане и реализация на тези артикули за нескончаем интервал от време и в обилни количества, за нелоялно привличане на клиенти.

С оглед осъществения в действителност и юридически разбор Комисия за защита на конкуренцията приема, че е изпълнен съставът на нарушаването по член 36, алинея 4 от Закон за защита на конкуренцията от страна на „ Трейднет Варна ” ЕООД ".

Фирма " Трейднет Варна " ЕООД е записана в края на 2010 година като благосъстоятелност на майката на депутата Веселин Марешки - Веска Марешка. През предходната година компанията е трансферирана на сестрата на водача на " Воля "  Нина Найденова Марешка - Иванова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР