Снимка БулфотоИма общо между авариралата част от софийското метро и

...
Снимка БулфотоИма общо между авариралата част от софийското метро и
Коментари Харесай

Фирмата, построила наводнения метродиаметър, построила и смъртоносния участък край Своге

Снимка Булфото

Има общо сред авариралата част от софийското метро и пътя край Своге, където стана злополуката с 20 починали. 

И това е компанията реализатор. 

 Фирмата, построила този метродиаметър, е същата, която е построила автомагистралата край Чирпан където би трябвало да караме с 90 км/ч, същата, която построи пътя за Своге, където при злополука с рейс починаха 20 пасажери, а други 10 бяха ранени. Това изясни ръководителят на Транспортната комисия в Столичния общински съвет Карлос Контрера. Работната догадка е за надигане на подпочвените води, посочи той.

" Аз никого не укорявам, тъй като сега въпросите са доста повече от отговорите. Експертизите ще покажат каква е повода за това надигане и имаме ли по-сериозни проблеми. На база обстоятелства, ние ще преценим каква е отговорността на проектанта и има ли такава, каква е отговорността на строителя ", сподели Контрера пред Българска национална телевизия.

Той изясни, че в тази ситуация странното е, че този тунел е подготвен от две години, имало е проби още от лятото на предходната година, а този недостатък се появява в този момент. Контрера изясни, че следствието е значимо, с цел да може да се избегнат сходни обстановки и в бъдеще, написа eurocom.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР