Снимка БулфотоФилип Станев от ИТН отново стана център на внимание

...
Снимка БулфотоФилип Станев от ИТН отново стана център на внимание
Коментари Харесай

Филип Станев: Слави и Мая бяха приятели

Снимка Булфото

Филип Станев от Има Такъв Народ още веднъж стана център на внимание в Народното събрание.

" Мая Манолова съм я виждала неведнъж със Слави Трифонов, само че не са били на секрети срещи. Доскоро Манолова и Трифонов бяха другари в публичен проект. Нито тя е желала нещо от него нито той от нея - водиха диалози за решението и да се кандидатира за кмет на София. Тя имаше съмнение дали да кандидатства и по тази причина изиска съвет "   Това съобщи пред публицисти в коридорите на Народното събрание Филип Станев от " ИТН ". 

По-рано през днешния ден Има Такъв Народ напуснаха пленарна зала, малко преди Народното събрание да гласува отдръпването на Пламен Николов за поста министър-председател. 

" Предатели са, тъй като с дейностите ти те предадоха волята на хората, които стачкуваха сумати месеци, които желаеха промяната на Борисов, неговия модел и на Иван Гешев. Това се случва не поради нас ", безапелационен бе той. 

Г- н Чолаков прекалява с прочувствени си волеизявления, разяснява той изявленията от зала на депутата от ГЕРБ. 

Имаме за цел да управляваме, към този момент не съумяваме поради неточните ни сътрудници. Суверенът дали да ни гласоподават доверие, написа Novini.bg. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР