Днес максималните температури ще са между 17° и 22°, в

...
Днес максималните температури ще са между 17° и 22°, в
Коментари Харесай

В сряда дъждовете отслабват, но за кратко

Днес оптималните температури ще са сред 17° и 22°, в Югоизточна България сред 14° и 16°, в София – към 17°. Ще бъде облачно и на доста места ще има превалявания от дъжд, в източните региони - обилни по количество. Ще продължи да духа сдържан източен вятър, в източната половина от североизток, оповестява Българска национална телевизия.

През нощта преваляванията ще отслабват и тук-там краткотрайно ще спрат. Минималните температури ще са сред 8° и 13°, в София – към 9°.

Утре облачното време ще се задържи, като в следобедните часове тук-там, основно в планинските региони, още веднъж ще има валежи. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са сред 17° и 24°, в София – към 18°.

По Черноморието на следващия ден ще е най-вече облачно, само че единствено на обособени места ще има слаби превалявания от дъжд. Максималните температури там ще са сред 15° и 18°. Вълнението на морето ще е 3 бала.

И в планините ще е с превалявания, основно в следобедните часове. Очакват се и гръмотевици. Ще бъде и прохладно. Ще духа до сдържан източен вятър, в Рила и Пирин от юг-югоизток. Максималните температури едва ще се покачат и в курортите се чакат сред 8 и 11 градуса.

И към времето на Балканите - Над западната половина от полуострова облачността ще е забележителна и ще има превалявания от дъжд. На изток облачността ще е раздрана, след обяд - най-вече забележителна, само че единствено на обособени места в планинските региони ще превали слаб дъжд.

У нас в четвъртък краткотрайни превалявания и гръмотевици ще има основно в североизточните и югозападните региони. И в петък на доста места ще превали и прегърми, има нараснала възможност тук-там явленията да са интензивни, а температурите ще се намалят. Облачно и дъждовно ще се задържи до неделя, когато ще има повече слънчеви часове, а температурите едва ще се покачат.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР