Снимка БулфотоЕлитни журналисти направиха експертни коментари на кандидатите за президент

...
Снимка БулфотоЕлитни журналисти направиха експертни коментари на кандидатите за президент
Коментари Харесай

Волгин: Кандидатите за президент са нещо добро за българската демокрация

Снимка Булфото

Елитни публицисти направиха експертни мнения на претендентите за президент на България.

Президентската борба към този момент наподобява с по-голям заряд и по-интересна. Това съобщи журналистът Петър Волгин в предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия.

Битката за президент е партийна, сподели от своя страна журналистът Веселин Стойнев.

„ Партиите се крият зад тила на претендентите, а това е ненужно. Партиите би трябвало да са откровени с гласоподавателите и да поемат цялата отговорност. Ако желаят хората да им имат вяра би трябвало да излязат и да кажат: „ Това е индивидът, зад който заставаме “. Това е извънредно нездравословно за политическия климат в страната “, счита Волгин.

„ Когато се явите с предприемчив претендент номерата на партиите са от 1 до 10 и по този начин е по-малко евентуално гласоподавателите да се объркат, означи Стойнев.

„ Излъчените претенденти са положителни. Румен Радев е добра кандидатура, ГЕРБ направи мощен ход с избора на проф. Герджиков. Лозан Панов също е една мощна кандидатура. Това е добре за българската народна власт. Колкото по-силни са претендентите, толкоз по-добре е за демокрацията в страната “, безапелационен е Петър Волгин.

Според Стойнев гласоподавателите ще стартират да следят процеса по-рационално.

Президентските избори няма да се размият в парламентарните избори, предвижда той.

„ Единственото разнообразни на тези избори е, че имаме една нова партия със поръчка във властта. Какво ще бъде това друго? До момента не съм чул нещо зашеметяващо. Единственото, с което се запомниха до в този момент е делението на честни и нечестни “, съобщи Волгин.

„ Другото необичайно е, че още не са се овластили, а към този момент раздават постове “, добави той.

Стойнев предвижда, че служебното държавно управление ще стартира да понася негативи от ръководството си. Няма по какъв начин да не се стигне и до Румен Радев, тъй като това държавно управление е назначено от него.

„ Служебното държавно управление към този момент търпи негативи. Не бива да бързат да отварят шампанското. Румен Радев трябва да внимава да не направи неверна стъпка “, предизвести Петър Волгин, написа Novini.bg.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР