Целта на нашето обединение е да спечелим изборите и да

...
Целта на нашето обединение е да спечелим изборите и да
Коментари Харесай

Иван Иванов: Няма нормална държава без силна левица

Целта на нашето обединяване е да спечелим изборите и да заемем мястото на левите партии, диктуващи политическия живот в страната. Без мощна лява партия няма естествена страна. Без левица, която да задава звук на обществените политик, няма страна, която да може да устои на актуалните провокации. Това сподели претендентът за народен представител от „ Българска социалистическа партия – Обединена левица “ Иван Иванов пред Нова нюз.

По тематиката за войната на Русия в Украйна той уточни, че двете страни би трябвало да седнат на масата за договаряния. И добави, че България би трябвало да има самостоятелна външна политика.

Иванов сподели, че поради глобите, наложени на Русия, опциите за развиване на българската стопанска система са спаднали.

Кандидатът за народен представител акцентира, че съществува „ неприятното чувство за завладяно Министерство на вътрешните работи “. И добави, че това е мнението и чиновниците в институцията, и на жителите.

Иванов сподели още, че трите типа български войски би трябвало да бъдат осъвременени по едно и също време.

По тематиката за Северна Македония Иванов съобщи, че страната би трябвало да извършва своите задължения към България и към Европейската комисия. „ Това, което се случва там, е извънредно неприемливо. Езикът, който употребяват против България, е индикативен за това, какво биха правили в Европейски Съюз “, сподели още политикът. „ Докато продължава това отношение към България, мъчно би могла да бъде дадена зелена светлина на РСМ по пътя, по който е поела “, добави Иванов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР