снимка БулфотоДнес служебният министър на МВР Бойко Рашков коментира пред

...
снимка БулфотоДнес служебният министър на МВР Бойко Рашков коментира пред
Коментари Харесай

Маноил Манев, ГЕРБ: Борисов само с авторитета си може да спре мигрантския поток от Турция

снимка Булфото

Днес служебният министър на Министерство на вътрешните работи Бойко Рашков разяснява пред депутатите, че мигрантския поток се е засилил към 30 пъти. Според ГЕРБ до момента в който Борисов е бил на власт проблем е нямало, точно поради личността му.

Бойко Борисов през цялото си време с персоналния си престиж подсигурява прекъсването на мигрантския поток през Балканите. Това съобщи депутатът от ГЕРБ Маноил Манев от трибуната на Народното събрание по повод казаното от служебния вътрешен министър за мигрантския напън.

Иначе Манев не чул нито един действителен и съответен отговор от Бойко Рашков за мигрантския напън, съобщи news.bg.

Като е повишен натискът, къде били полицейските чиновници, които трябвало да пазят границата, с цел да предотвратят навлизане в страната, пита Манев и си отговори самичък: Те пишели протоколи за предизвестия по време на предизборната акция.

Другото, с което Манев се заяде с Бойко Рашков, са думите му за няколко срещи с турския дипломат у нас. " Вие чухте ли какво сподели министърът на вътрешните работи на Република България, че е изискал Турция да охранява българската граница. Това е национално изменничество ", възмути се Маноил Манев.

От Има Такъв Народ, Движение за права и свободи и " Демократична България " не взеха мнение по казаното от служебния вътрешен министър Бойко Рашков.

Депутатът от Българска социалистическа партия Борислав Гуцанов реагира на казаното от сътрудника си от ГЕРБ Маноил Манев. Хубаво е да има примирение, прикани той ексуправляващите. При всички неща, които се направили от Министерство на вътрешните работи за миграционния напън, които били като шпицкоманда в последните години, ГЕРБ би трябвало да имат малко примирение. Относно тематиката за миграционния напън Гуцанов е удовлетворен от казаното от министъра.

" Добре, че беше това Министерство на вътрешните работи и този министър на вътрешните работи, с цел да се проведат почтено изборите. Добре, че вършиме всичко допустимо тази предстояща мигрантска рецесия да бъде посрещната обикновено по границите на България ", сподели още Гуцанов.

Последното мнение по казаното от министъра на вътрешните работи направи депутатът от " Изправи се. БГ. Ние идваме " Арман Бабикян. Той не е разбрал дали оградата е станала по-стабилна, патриотична и дали е съумяла да спре повече мигранти, в сравнение с преди. Бабикян схванал, че единственото, което спирало мигрантите, бил Бойко Борисов. Изглежда престижът на Борисов е по-голям от този на Меркел, Макрон и очевидно в това си качество се вижда с Ердоган, заяде се Бабикян.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР