Снимка: БулфотоПредположението за Николай Младенов е интересно и възможно“, каза

...
Снимка: БулфотоПредположението за Николай Младенов е интересно и възможно“, каза
Коментари Харесай

Бабикян: Възможно е Николай Младенов да е културният човек за премиерския пост

Снимка: Булфото

„ Предположението за Николай Младенов е забавно и допустимо “, сподели пред БНР Арман Бабикян, повдигайки завесата, която през вчерашния ден от Отровното трио спуснаха, като оповестиха за появила се информация, че се чака промяна на премиера с негово единодушие „ с човек, който наподобява релативно културен, неотдавна появил се в София от дълго пътешестване “.

„ Това няма да бъде част от пазарлъка. Който желае, дано рискува на този пост, само че нито ние, нито протестиращите ще приемем “, съобщи проф. Велислав Минеков на къс брифинг пред Министерски съвет в 40-ия ден на митингите против властта и основния прокурор.

Бабикян разяснява снощното държание на полицията, която действително отсъстваше при възникването на спор при посолството на Румъния в София.

„ В продължение на 30 дни служителите на реда почтително охраняваха митингите, изпълняваха уговорките си по закон. Нареждането не е на полицията, а над техните глави. Явно в този момент директивата е да се оставят жителите да застанат един против различен “, съобщи той. 

Според него по-големият проблем е за какво страната е решила да абдикира от уговорките си и желае натрапване на неприятно отношение сред жителите.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР