Снимка Булфото, архивЗаместник-председателят обмисля съдебни искове срещу тези, които в

...
Снимка Булфото, архивЗаместник-председателят обмисля съдебни искове срещу тези, които в
Коментари Харесай

Цветанов смята да заведе дела срещу тези, които са писали коментари срещу него в интернет за апартаментите

Снимка Булфото, списък

Заместник-председателят обмисля правосъдни искове против тези, които в мненията са минали границата на естественото.

„ Смятам, че думите й са извадени от подтекста и тя фактически се почувства, че по някакъв метод е била използвана в цялостната медийна офанзива, която се води към ГЕРБ. Ние сме в извънредно съвършени връзки. Ние с Данчето Фандъкова се познаваме от 2005 година, когато тя стана заместник-кмет на столична община, аз бях също заместник-кмет, имаме необикновено доверие, което сме градили в годините, почитам я извънредно доста и ще не преставам да я почитам “, сподели Цветан Цветанов в отговор на изявлението на столичния кмет Фандъкова, която съобщи, че би подала оставка от всички значими политически постове, написа " 24 часа ".

Заместник-председателят на ГЕРБ изясни, че са разговаряли няколко пъти и Йорданка Фандъкова е подчертала силата му. „ Аз съм задоволително мощен човек и мога да ви уверя, че всичко, което съм правил и не преставам да върша е да не нарушавам закона “, сподели още той.

По отношение на сигнала, който е подал против компания „ Артекс “ и купения апартамент, заместник-председателят на ръководещата партия сподели, че нямат връзка. По думите му, сигналът е от Инициативен комитет, изпратен до президента, премиера и ръководителите на парламентарни комисии. Той е извършил дълга си, като го е препратил до способените институции. това което аз съм направил по Административнопроцесуален кодекс и това е мое обвързване, да препратя този сигнал на способния орган и това, което е по Административнопроцесуален кодекс да изпратя писмо-отговор на Инициативния комитет, че съм го изпратил по подготвеност до институцията, която може да направи съответната инспекция. Другото, което е, че договорката която аз съм направил, е стартирана на доста по-ранен стадий, тъй като по банков път има преведени средства и по този метод всичко това ще бъде потвърдено в инспекцията, която сега се прави, и ще видите тогава, че в действителност цената на моя апартамент, разликата, която аз съм платил, е доста по-висока от тази която беше тиражирана “, изясни още Цветанов. Той е уверен, че истината е излезе нескрито, само че малко ще бъдат хората, които ще му се извинят. Заместник-председателят обмисля правосъдни искове против тези, които в мненията са минали границата на естественото.
 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР