Снимка Булфото, архивВодещият на ЕвроДикоФ Сашо Диков коментира пръста на

...
Снимка Булфото, архивВодещият на ЕвроДикоФ Сашо Диков коментира пръста на
Коментари Харесай

Наглост е да сочиш пръст на хората? Изперкал е от власт - каза Сашо Диков за Валери Симеонов

Снимка Булфото, списък

Водещият на ”ЕвроДикоФ ” Сашо Диков разяснява пръста на Валери Симеонов: ”Първата реакция беше, че е междинен пръст. Оказа се, че може би не е междинен пръст, а е показалец. Но даже и показалец да покажеш на тези хора, то не е като закана. Посочи си челото и това значи ”Имате ли ум? ”, възмущава се той, представен от

" Тези хора изперкват от власт. Властта ги докарва до всякакви такива положения. Визирам Валери Симеонов, митинга на ресторантьорите и пръста, който той сподели ", добави той пред Евроком. 

" Съсипвате им бизнеса. Не им е изплатена обещаната отплата за затворения бизнес. А той от горната страна... Да го питаш: " Какво показваш с това, че се показваш от една от стаите на остарелия партиен дом, новия парламент? " Защо се показваш? Що за безочливост е да им сочиш пръст имат ли ум? Ами, имат ум, несъмнено ", сподели още той.
 

" С цялата си безочливост Бойко Борисов и останалите, споделят че са приготвили стратегии за 3 милиарда за отплата. Ами за какво не стигат до такава степен, докъдето би трябвало да стигнат - до бизнеса и до хората? ", приключи Сашо Диков.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР