Снимка: Булфото, архивТурските хотели няма да допуснат партита за Нова

...
Снимка: Булфото, архивТурските хотели няма да допуснат партита за Нова
Коментари Харесай

Ердоган: Турските хотели няма да допуснат партита за Нова година

Снимка: Булфото, списък

Турските хотели няма да позволен празненства за Нова година. За това ще наблюдават локалните сили за сигурност. Освен това ще има надзор и над отдаваните чартърен вили по време на общонационалната карантина от 31 декември до 4 януари, заяви пред публицисти турският президент Реджеп Тайип Ердоган.

" Още един път дублирам, що се касае до сходни вечеринки в хотели и вили. Нашите сили за сигурност подхващат нужните защитни ограничения. Ние не можем да допуснем осъществяване на новогодишни мероприятия и в случай че при нас постъпи информация за такива, то ние ще проведем нужните интервенции. За нас животът на хората е по-голям от всичко останало ", акцентира турският президент.

Министерството на вътрешните работи в Турция забрани осъществяване на каквито и да било развлекателни мероприятия в хотели на цялата територия на страната от 31 декември до 4 януари. След 22,00 ч. в дните на рестриктивните мерки управата на хотелите няма право да пуска музика, като след този час е неразрешена също и музика, изпълнявана онлайн. Министерството разпореди да не бъде допускано стълпотворение в хотелите, в това число в зоните за питиета.

Анкара не се е отказала от закупуването на съветската ваксина „ Спутник V “

На 14 декември Ердоган разгласи въвеждане в Турция на полицейски час от 21,00 ч. на 31 декември до 05,00 ч. на 4 януари в границите на битката с разпространяването на новия ковид. Към момента в Турция е в действие ограничаване за излизане на открито сред 21,00 ч. и 05,00 ч. както през делничните дни, по този начин и през уикенда. Наред с това се лимитира броя на посетителите в магазините и комерсиалните центрове. При влизане в търговски обекти се регистрира QR-код, който в Турция назовават " здравен код ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР