Снимка: Булфото, архивЦветана Пиронкова се прибра в България. Тя пристигна

...
Снимка: Булфото, архивЦветана Пиронкова се прибра в България. Тя пристигна
Коментари Харесай

Цвети Пиронкова се прибра в България, D2 я изненадаха с песен

Снимка: Булфото, списък

Цветана Пиронкова се прибра в България. Тя дойде със своя брат - Енчо Пиронков, който бе неразделно до нея по време на зашеметяващото ѝ показване на Откритото състезание, оповестява Българска национална телевизия.

Пиронкова обмисля присъединяване на Ролан Гарос, който започва след по-малко от седмица. Това съобщи най-хубавата ни тенисистка при завръщането си в България откакто отпадна на четвъртфиналите на US Open. Българката доближи до 1/4-финал на Откритото състезание на Съединени американски щати, откакто се завърна в спорта след 3-годишно спиране.

Решението ѝ да се включи в идващия шампионат от Големия шлем ще стане ясно до няколко дни, защото не е сигурна дали ще успее да се възвърне и подтготви.

Влизане в главната скица на шампионата би повлияло позитивно на решението ѝ, призна Пиронкова.

Пристигането ѝ на летище София бе съпроводено и от специфична изненада - акустично осъществяване на D2. Фронтменът на групата и китаристът Димитър Кърнев извършиха безконечния си шлагер " 100 години ", с която пожелаха на Пиронкова спортно дългоденствие.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР