Снимка Булфото, архивЦвета Караянчева присъства на тържествения ритуал по полагане

...
Снимка Булфото, архивЦвета Караянчева присъства на тържествения ритуал по полагане
Коментари Харесай

Със стари килими посрещнаха Караянчева във Велико Търново

Снимка Булфото, списък

Цвета Караянчева участва на тържествения обред по полагане на военна клетва от курсантите от 147-мия випуск на Националния боен университет " Васил Левски " във Велико Търново. Стари килими бяха приготвени за посрещането на ръководителя на Народното събрание.

Протестната акция бе като отзив от дарението на шест парламентарни килима трета приложимост от страна на Караянчева в интерес на Театрално-музикалния център в Кърджали преди дни. Председателят на Народното събрание обаче избегна срещата с протестиращите във Велико Търново, заяви

 
След церемонията по полагането на клетвата тя разяснява и признатата резолюция за България от страна на Европейския парламент.

" Тази резолюция е един политически акт. Тя няма няма нито законодателна, нито правна стойност. Ние сме посочили, че се съобразяваме с рекомендациите на Европа, които са в отчетите. Докладът към този момент е отминал. Това, което поехме като ангажимент, е да продължим да работим по промените. Резолюцията се употребява само от опозицията и ще видите какво ще се случи идната седмица. За страдание тук има двоен стандарт в тази резолюция, тъй като не попаднаха и забележките на нашите евродепутати ", сподели Караянчева, представена от вестник

Тя добави още: " Ние ще отговорим с делата, които сме осъществили и с това, което следва да създадем. С идния бюджет. С това всички деца да получават детски надбавки, с 50-те лв. за пенсионерите, с повишение на минималната пенсия на 300 лв. от началото на 2021 година, с индексацията на всички пенсии сред 5 и 10 % от месец юли. Това е, което сме създали и ще създадем ", добави ръководителят на Народно събрание.

Тя разяснява и въпроса с поисканата нейна оставка от страна на Движение за права и свободи: " Мога постоянно да дебатирам по тематиката за моята оставка, в случай че Движение за права и свободи съберат 80 подписа и ги внесат ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР