Снимка Булфото, архивПо думите му в служебния кабинет има и

...
Снимка Булфото, архивПо думите му в служебния кабинет има и
Коментари Харесай

Даниел Митов: В момента виждаме много странни назначения

Снимка Булфото, списък

По думите му в служебния кабинет има и попадения - министърът на външните работи, министърът на защитата, които са експерти и с които той е работил.

Важно е жителите да видят служебния кабинет и първите му дейности, съобщи Даниел Митов, заместник-председател на ГЕРБ, в " Денят стартира с Георги Любенов ".

Първото деяние е уволнението на основния очевидец против съветника на президента Пламен Узунов от Министерство на вътрешните работи, по-късно назначението на жена, която е не просто създател на партията на Васил Божков, а и член на управлението, означи Митов.

" Онези олигарси, които последните години живеят отвън България по всякакви дестинации, явно през президента добиват някакви позиции в администрацията ", съобщи заместник-председателят на ГЕРБ.

И акцентира, че това, което виждат в този момент са доста странни назначения. Заяви, че ще се опълчват на уволнението на експерти и назначението на " някакви доста странни хора ". И дефинира като " доста другоземен избор " новоназначения началник на Национална агенция за приходите. За уволнението на предходната директорка, при която имаше приключване на данни, Митов съобщи, че причини за уволняване постоянно ще се намерят.

Митов разяснява и избирането му за заместник-председател на ГЕРБ, като акцентира, че постоянно е седял вдясно, в дясно-консервативното пространство. Сменил е няколко партии, само че те постоянно са били десни, някои от тях към този момент не съществуват, съобщи той.

Митов разяснява и държанието на " Демократична България ", като уточни, че са взели вота на гласоподавателите и са го сложили разполагаем на президента на Българска социалистическа партия.

" Кабинетът, който е спретнат сега, си е кабинет до известна степен и на Българска социалистическа партия ", съобщи заместник-председателят на ГЕРБ.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР