Снимка Булфото, архивПетима души са с повдигнати обвинения след мащабната

...
Снимка Булфото, архивПетима души са с повдигнати обвинения след мащабната
Коментари Харесай

Петима с обвинения след мащабната спецакция в София

Снимка Булфото, списък

Петима души са с повдигнати обвинявания след огромната акция в няколко столични квартала във вторник, стана ясно от конференция на Специализираната прокуратура.

Това с Ако бъдат приети за отговорни, те могат да получат от 3 до 10 години затвор. При акцията бяха арестувани 21 души, съобщи

Петимата са с голям брой престъпни прояви и са осъждани. Присъдите им са за нарушавания против личността – телесна и полова цялост. Осъждани са и за закана за ликвидиране, заяви прокурор Валентина Маджарова.

Според прокуратурата разрушената група е осъществявала активността си от началото на 2014 година и се занимавала с лихварство, имотни измами, както и набиране на дами за проституция.

При акцията като доказателства са конфискувани документи, пари, полезности, опиати и три първокласни автомобила. До момента по случая са разпитани 43 души.

" Имаме данни, че са " играли " с частни правосъдни реализатори. Има случаи, в които са взимали жилища и друго недвижимо и движимо имущество. Длъжници са прехвърляни на сложени лица, те също обект на следствие ", съобщи шефът на ГДБОП Любомир Янев.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР