Снимка Булфото, архивНова заповед обяви министър Ангелов за два часови

...
Снимка Булфото, архивНова заповед обяви министър Ангелов за два часови
Коментари Харесай

Министър Ангелов: Пазаруване само за 65-годишни в два часови диапазона от деня

Снимка Булфото, списък

Нова заповед разгласи министър Ангелов за два часови диапазона от деня, планувани за извършване на покупки единствено на хора над 65-годишна възраст. Пенсионерите ще могат да пазарят в магазините от 13:30 до 16:30 ч., а в аптеките ще се позволяват в в часовете сред 8.00 и 10.00 ч., както и 13.30 и 16.30 ч. " От на следващия ден, 14 ноември, магазините за хранителни артикули провеждат работата си, като не позволяват лица под 65-годишна възраст в съответните обекти в часовете сред 13.30 и 16.30 ч. В посочените часове се позволяват единствено лица на и над 65-годишна възраст ", гласи заповедта на здравния министър проф. Костадин Ангелов, написа Блиц.

Аптеките би трябвало да провеждат работата си, като не позволяват лица под 65-годишна възраст в съответните обекти в часовете сред 8.00 и 10.00 ч. и 13.30 и 16.30 ч. В посочените часове се позволяват единствено лица на и над 65-годишна възраст. Това подрежда министърът на опазването на здравето с издадена през днешния ден заповед, която влиза в действие от на следващия ден, 14 ноември.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР